O nama

Biroeksim d.o.o. je generalni RICOH distributer za Srbiju.
Izrastao je iz servisne aktivnosti Biroservisa osnovanog 1984. godine i od 2001. godine generalni je distributer Nashuatec programa birotehničkih uređja za Srbiju.

Biroeksim d.o.o. danas raspolaže ponudom poslednje generacije digitalnih mašina. U našoj ponudi su RICOH kopir aparati, štampači, fax aparati, kao i RICOH aparati širokog formata brenda Nashuatec, kompanije RICOH International. Tim licenciranih RICOH eksperata vrši popravku i održavanje RICOH kopir aparata, štampača i skenera na teritoriji cele Srbije.
Pored brojnih izložbi i prezentacija, redovno izlažemo na specijalizovanim sajmovima od 1986. godine u Beogradu i Novom Sadu.

Naša misija je da sa našim klijentima gradimo i održavamo dugoročne poslovne odnose nuđenjem jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtevima. Želimo da vrhunskim kvalitetom RICOH uređaja kao našim pružanjem usluga, dostupnošću, pouzdanošću ulivamo sigurnost i poverenje. Nastojimo da zadovoljimo potrebe i želje klijenata i na taj način svi postajemo uspešniji. Prihvatamo ličnu odgovornost i težimo da uvek budemo drugačiji, bolji i podstičemo napredak. Naša vizija opisuje ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Naša vizija je da budemo moderno, inovativno i efikasno preduzeće koje pruža vrhunsku uslugu i doprinosi višem kvalitetu života naših klijenata
biroeksim ricoh biroeksim ricoh biroeksim ricoh